Welkom bij Butterflies by Katinka - Ontdek de Wereld van Vlinders!

Bij Butterflies by Katinka deel ik, Katinka, mijn passie voor vlinders. Wat begon als een hobby, is nu een kleinschalige webshop waar ik zorgvuldig vlinders en andere insecten prepareer. Deze prachtige vlinder decoraties brengen een vleugje natuur en vreugde in elke ruimte. Mijn collectie varieert van exotische vlinders tot bekende soorten, ideaal voor interieur decoratie of als uniek cadeau. Ik werk met ethisch verantwoorde bronnen, zodat je met een goed gevoel kunt genieten van je aankoop.

Persoonlijke Service en Advies

Heb je vragen of speciale verzoeken? Ik sta altijd klaar om te helpen met persoonlijke service en advies. Bezoek mijn webshop en ontdek de betoverende wereld van vlinders!

Over Katinka

Ik ben Katinka Gieltjes, 23 jaar en werkzaam op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie in het Medisch Centrum Leeuwarden. In mijn vrije tijd ben ik creatief bezig met het prepareren van vlinders en andere insecten. Het prepareren van vlinders en andere insecten doe ik vanaf augustus 2021. 

Onze Collectie

De vlinders en insecten die ik prepareer komen van verantwoord beheerde tuinen en boerderijen over de hele wereld. Ik maak verschillende soorten stolpen en lijsten, zodat er voor iedereen iets moois te vinden is. Ik bied ook op maat gemaakte stolpen en lijsten aan, geheel naar jouw wens.

Kwaliteit en Zorg

Vlinders en insecten kunnen kleine beschadigingen hebben, zoals een ontbrekende antenne of een beschadigde vleugel. Dit komt vaak voor en draagt bij aan hun unieke karakter. Deze beschadigingen worden niet specifiek benoemd. Vind jij het heel erg belangrijk dat de vlinder of het insect nagenoeg perfect is? Kijk goed naar de foto's of stuur een berichtje en ik kan je meer vertellen en eventueel een video sturen.

Zorg ervoor dat je het product na aankoop voorzichtig behandelt en niet in direct zonlicht plaatst om de kleuren langer te behouden.

Prijzen en Bestellingen

Prijzen zijn afhankelijk van:

  • De grootte en soort stolp
  • De soort vlinder of insect
  • Het aantal vlinders of insecten

Heb je specifieke wensen of wil je meer weten? Neem gerust contact op, ik help je graag verder!