Reviews

Tamara uit Enschede:

"Ik benaderde Katinka met een hele specifieke wens. Ik was op zoek naar een witte vlinder, omdat er een hele speciale en emotionele betekenis achter zat. Dit was geen enkel probleem en binnen no time ging ze voor mij op zoek naar DE perfecte witte vlinder. Ze dacht met me mee en ik was meteen ontroerd en enthousiast. Ik gaf mijn wensen door en ze hield me stap voor stap op de hoogte van de voortgang met mijn persoonlijke stolp. Voor de verzending werden mij foto’s toegestuurd en ging ze alsnog aan de slag met een paar kleine aanpassingen. En nu, staat hij hier thuis, de prachtige stolp die voor altijd speciaal zal zijn voor mij! Bedankt voor de goede service, het is zeker een aanrader en bedankt voor het maken van mijn perfecte stolp!"

Jeffrey uit Julianadorp:

“Via Facebook ben ik in contact gekomen met Katinka, omdat ik een cadeautje zocht voor de verjaardag van mijn vrouw.
Het contact was zeer hartelijk en professioneel. Al mijn vragen werden uitgebreid beantwoord, aangevuld met diverse foto’s en filmpjes. Geen enkele moeite was teveel! Ik kreeg snel veel informatie en Katinka deed erg haar best om met mij mee te denken, om tot de beste keuze te komen.
Inmiddels staat de stolp al een tijdje bij ons thuis en het is echt een fantastisch mooie blikvanger, waar we al van veel mensen complimenten over hebben ontvangen.
Ik kan iedereen aanraden om bij Katinka zo’n mooie vlinder te kopen, als je echt op zoek bent naar iets moois en vooral unieks!”

Truus uit Venhuizen:

"Ik heb deze vlinder stolp gekocht. Doet aan mijn overleden man denken, hij hield van de natuur vogels en vlinders. Voor mij een mooie herinnering. Heel blij mee."

Igor uit Bovenkarspel:

"Prachtige stolp uitgekozen en een prominente plek op m’n werkplek gegeven. Een stukje vakwerk dagelijks in het zicht! Super service, erg klantgerichte en zorgvuldige communicatie."